ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

06.06.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 39
Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування складу-гаража вул. Й.Рота, 5А.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХVІІІ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 07.06.2018 р                           м. Броди                              № Проект
 
Про затвердження детального
плану території земельної ділянки
для будівництва  та обслуговування
складу-гаража вул. Й.Рота, 5А.
     
Розглянувши  детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування викупленого незавершеного будівництва складу-гаража в місті Броди по вул. Й Рота, 5А, результати проведення  громадських обговорень,  керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1.  Затвердити  детальний  план території земельної ділянки площею 0,1300 га для будівництва та обслуговування незавершеного складу-гаража по вулиці Й Рота, 5А.
  2. Надати дозвіл гр. Рогоцькому Віталію Павловичу, прож м Броди, вул. Коновальця, 1/24 (власнику об»акта будівництва) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1300га з метою надання в оренду для будівництва та обслуговування  власного незавершеного будівництва складу-гаража.
  3. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки   подати на затвердження в Бродівську міську раду.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я. ).

Міський голова                                                           Анатолій Белей.