ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

06.06.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 38
Про затвердження детального плану території та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведеня земельної ділянки по вулиці О.Кобилянської, 13.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я


 
XХVIІІ СЕСІЯ VІІДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від  07.06.2018р.                                      м. Броди                       № Проект
 
 
Про затвердження детального плану території
та надання дозволу на виготовлення проекту
землеустрою щодо відведеня земельної ділянки
 по вулиці О.Кобилянської, 13.
 
 
         Розглянувши  детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування об»єкта комунальної власності будівлі овочесховища орієнтовною площею 0,20га по вул. О Кобилянської, 13 в місті Броди з метою продажі на конкурсних засадах, з метою забезпечення ефективного використання земель, залучення додаткових коштів у місцевий бюджет та для їх економії, враховуючи висновки депутатських комісій міської ради, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Земельним кодексом України, законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
 
 
 
ВИРІШИЛА  :
 
 
1.      Затвердити  детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,2000га для  будівництва та обслуговування об»єкта комунальної власності будівлі овочесховища   в м Броди  по вулиці О Кобилянської, 13 з метою продажу на земельних торгах.
 
2.      Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2000га для  будівництва та обслуговування об»єкта комунальної власності будівлі овочесховища   в м Броди  по вулиці О Кобилянської, 13 площею 0,2000га з метою продажу на земельних торгах у формі аукціону.
 
3. Надати дозвіл на виготовлення експертно-грошової оцінки земельної ділянки, зазначеної в п 1 цього рішення.
 
4. Відповідно до п.5ст.135, п.5ст.136 Земельного кодексу України фінансування підготовки лотів до продажу на земельних торгах та проведення земельних торгів здійснити без використання бюджетних коштів, за рахунок коштів виконавця земельних торгів, на підставі договору про підготовку лотів  для продажу між Організатором торгів та Виконавцем земельних торгів з наступним відшкодуванням витрат Виконавцю земельних торгів за рахунок коштів, що сплачуються покупцем лота.
 
5. Доручити міському голові укласти Договір  із спеціалізованою організацією- Виконавцем земельних торгів на проведення робіт по підготовці лотів до продажу та по організації і проведенні земельних торгів.
 
6.      Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. ).

             

 
 
 
 
 

                Міський голова                                              Анатолій Белей