ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

06.06.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 37
Про затвердження детального плану території, та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведеня земельної ділянки по вул. Коцюбинського, 7 в м Броди.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я


ХХVІІІ-СЕСІЇ VІІ-ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від  07.06.2018р.                                      м Броди                                      № Проект   
                                                                                                                        
Про затвердження детального плану території,
 та надання дозволу на виготовлення проекту
землеустрою щодо відведеня земельної ділянки
 по вул. Коцюбинського, 7 в м Броди.
        
   Розглянувши заяву  підпр. Куть Марії Богданівни, прож. с. Язлівчик, Бродівського району та виготовлений детальний план території земельної ділянки  для будівництва та обслуговування приміщення аптечного пункту  в м. Броди по вул. Коцюбинського, 7, враховуючи результати громадських обговорень, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011року «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», Земельним кодексом України, законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Затвердити  детальний план території земельної ділянки площею 0,0171га для  будівництва та обслуговування викупленого приміщення аптечного пункту  в м. Броди по вул. Коцюбинського, 7.
2. Підпр. Куть М.Б. надати  дозвіл на замовлення в проектних землевпорядних організаціях виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та обслуговування аптечного пункту  в м. Броди по вул. Коцюбинського, 7 площею 0,0171га.
4. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Коцюбинського, 7 та витяг із ДЗК  подати на затвердження до Бродівської міської ради.
5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О.Я.)

             

                Міський голова                                                              Анатолій  Белей