ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

06.06.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 36
Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки щодо укладення договору оренди землі на вул. О.Кобилянської, 11Д підпр. Яремкевичу С.М.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я

ХХVІІІ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

 

від  07.06.2018р.                             м. Броди                                  № Проект

 

Про надання дозволу на виготовлення
проекту відведення земельної ділянки
щодо укладення договору оренди землі
на вул. О.Кобилянської, 11Д підпр. Яремкевичу С.М.
 
Розглянувши заяву підпр. Яремкевича Степана Михайловича, прож. м. Броди, вул. Коновальця,6/9, про дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об»єктів громадської забудови (складських приміщень) по вул. О.Кобилянської, 11Д, витяг про державну реєстрацію права власності на нерухоме майно від 13.05.2010р. № 26100862,  керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада-

В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Надати дозвіл підпр. Яремкевичу Степану Михайловичу, прож. м. Броди, вул. Коновальця, 6/9 (власнику об’єкта будівництва) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0300га з метою надання в оренду для будівництва та обслуговування  інших будівель громадської забудови ( складу).
  2. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки   подати на затвердження в Бродівську міську раду.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я. ).

 
 
 
 

Міський голова                                                    Анатолій Белей