ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Бакай М. П.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

16.02.2024

Проголосовано:

16.02.2024 15:15:14

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    5
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16

Текст:

                   

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я








 


_______________                               Броди                                № ____________

 







Про прийняття у комунальну власність Бродівської міської територіальної громади житлового будинку

 

Відповідно до статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року №1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», на підставі рішення Господарського суду Львівської області від 15.11.2023р. (Справа №914/2384/23), врахувавши пропозиції постійної депутатської комісії міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою та екології, міська рада

 

ВИРІШУЄ:

 

          1. Прийняти безоплатно з державної власності у комунальну власність Бродівської міської територіальної громади в особі Бродівської міської ради Львівської області об’єкт нерухомості двоквартирний одноповерховий житловий будинок в урочищі Фільварок, 5 в селі Сидинівка Золочівського району Львівської області.

          2.Виконавчому комітету Бродівської міської ради Львівської області здійснити процедуру приймання-передачі даного об’єкта нерухомості відповідно до вимог чинного законодавства.

          3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою та екології.

 

 
Міський голова                                                               Анатолій БЕЛЕЙ