ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Не прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

42

Дата реєстрації:

15.02.2024

Проголосовано:

15.02.2024 12:48:05

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    1
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 42

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я










. 2024 р.                Броди                                № ПР

 

 

Про надання дозволу на розроблення проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

в постійне користування для ведення лісового господарства

 

Розглянувши клопотання ДП “Бродівське лісове господарство” та Бродівського ДЛП “Галсільліс” про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (09.01) для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, керуючись статтями 12, 79-1,  92, 122, 123 Земельного кодексу України, на підставі статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада, -


 

ВИРІШУЄ:


  1. Надати дозвіл ДП “Бродівське лісове господарство” на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування (09.01) для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, орієнтовною площею – 3,00 га за межами населеного пункту на території Бродівської міської ради Львівської області (Лешнівський старостинський округ).

  2. Надати дозвіл Бродівському ДЛП “Галсільліс” на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування (09.01) для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, орієнтовною площею – 4,00 га за межами населеного пункту на території Бродівської міської ради Львівської області (Станіславчицький старостинський округ).

  3. Виготовлений Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг надати на затвердження сесії Бродівської  міської ради, у відповідності до вимог чинного законодавства.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).    



 

          Міський голова                                             Анатолій БЕЛЕЙ