ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

39

Дата реєстрації:

14.02.2024

Проголосовано:

15.02.2024 12:45:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 39

Текст:





 


БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від _____________2024р.             м. Броди                      № ПР


Про надання дозволу на виготовлення 


проектів землеустрою щодо відведення


земельних ділянок 

 


             

Керуючись статтями 12,116,186 Земельного кодексу України, статтями 19, 50  «Про землеустрій»,  відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозиції відділу з питань земельних відносин виконавчого комітету Бродівської міської ради, за погодження з постійною депутатською комісією міської ради з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська  рада,-

в и р і ш у є :

1. Надати Романюк Олександру Миколайовичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з земель комунальної власності на території м. Броди, вул. Й. Рота, 5-А, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 0,0500 га, (11.02) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

2. Надати Губач Любові Павлівні дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з земель комунальної власності на території м. Броди, вул. Й. Рота, 5-А, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 0,0100 га, (11.02) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3. Надати Губач Любові Павлівні дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з земель комунальної власності на території м. Броди, вул. Й. Рота, 5-А, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 0,0100 га, (11.02) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

4. Надати Пазин Ростиславі Мирославівні дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з земель комунальної власності на території м. Броди, вул. Й. Рота, 5-А, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 0,0600 га, (11.02) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

5. Надати Куць Юрію Євгеновичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з земель комунальної власності на території м. Броди, вул. Й. Рота, 5-А, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 0,0300 га, (11.02) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

6. Надати Гачинському Андрію Михайловичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з земель комунальної власності на території м. Броди, вул. Й. Рота, 5-А, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 0,0300 га, (11.02) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

7. Надати Гром’яку Андрію Григоровичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  в с.Гаї, вул Центральна, 28 Золочівського району, Львівської області, орієнтовною площею 0,0200 га, (03.07) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

8. Надати Челяді Володимиру Ярославовичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, яка розташована за межами села Гаї на території Бродівської міської територіальної громади, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 0,0500 га, (01.13) для іншого сільськогосподарського призначення.

9. Надати Пилипцю Зіновію Михайловичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, яка розташована за межами села Гаї на території Бродівської міської територіальної громади, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 0,3000 га, (01.13) для іншого сільськогосподарського призначення.

10. Надати Пилипцю Зіновію Михайловичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, яка розташована за межами села Гаї на території Бродівської міської територіальної громади, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 1,0000 га, (01.13) для іншого сільськогосподарського призначення.

11. Надати Пилипцю Зіновію Михайловичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, яка розташована за межами села Гаї на території Бродівської міської територіальної громади, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 1,5000 га, (01.13) для іншого сільськогосподарського призначення.

12. Надати Пилипцю Зіновію Михайловичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  в с.Гаї, вул Центральна, 41 Золочівського району, Львівської області, орієнтовною площею 0,2000 га, (03.07) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

13. Надати дозвіл ТзОВ «Вестагроінвест», код ЄДРПОУ 223385515 на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду , яка розташована в с.Пониква по вулиці Центральній на території Бродівської міської територіальної громади, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 3,00 га, (01.13) для іншого сільськогосподарського призначення.

14. Надати дозвіл ТзОВ ”Бродівська управляюча компанія”  на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 0,1100га з цільовим призначенням (02.03) для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, що знаходиться за адресою: місто Броди, вул.22 Січня,78. 

15. Надати Парилу Роману Романовичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з земель комунальної власності за межами населеного пункту на території Бродівської міської територіальної громади, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 0,2000 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (11.02) ”.

16. Надати Парилу Роману Романовичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з земель комунальної власності за межами населеного пункту на території Бродівської міської територіальної громади, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 0,2157 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (11.02) ”.

17. Надати Гром’яку Богдану Володимировичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з земель комунальної власності на території м. Броди, вул. Січових Стрільців 2/8, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 0,0500 га, (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови;

18. Надати Ковальчуку Івану Володимировичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з земель комунальної власності на території с. Лешнів, вул. Корсівська 3а, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 0,0400 га, (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

19. Надати Виконавчому комітету Бродівської міської ради Львівської області дозвіл на розроблення:

19.1. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 0,1500 га, з цільовим призначенням (01.03) для ведення особистого селянського господарства в с.Гаї-Смоленські Золочівського району Львівської області;

19.2. проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в оренду кадастровий номер 46203858000:12:006:0015, площею 1.7708 га, з цільовим призначенням (01.03) для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту на території Бродівської міської ради Львівської області (Пониковицький старостинський округ).

19.3. проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в оренду кадастровий номер 46203832000:06:007:0001, площею 6,6079 га, з цільовим призначенням (01.03) для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту на території Бродівської міської ради Львівської області (Лешнівський старостинський округ).

19.4. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною площею 4,00 га, з цільовим призначенням (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови автодорога Київ- Чоп  Бродівської міської ради Львівської області;

19.5. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною площею 2,00 га, з цільовим призначенням (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул..Богуна І. м.Броди Золочівського району Львівської області;

19.6. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною площею 0,0700 га, з цільовим призначенням (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул.Січових Стрільців м.Броди Золочівського району Львівської області.

20. Визнати таким, що втратило чинність рішення Бродівської міської ради від 31.10.2023р. №1329 “Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для іншого сільськогосподарського призначення”.

21. Замовити розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  вказаних в п. 1 - п.19  цього рішення.

22. Розроблені і погоджені у встановленому законодавством порядку документації із землеустрою, після внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.

23. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток.  (Казмірчук О. Я.)



 Міський голова Анатолій БЕЛЕЙ