ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

37

Дата реєстрації:

14.02.2024

Проголосовано:

15.02.2024 12:41:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 37

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я










 2024 р.                           Броди                                № ПР

 

Про відмову в наданні дозволу на 

розроблення проєкту землеустрою щодо

відведення земельних ділянок у власність



Розглянувши заяву громадянина Литвина Михайла Олександровича, який проживає в  місті Києві, вул. Ю.Литвинського,70, Зелінського Романа Миколайовича, який проживає в м.Броди по вул.Мариняка (в/ч А2595), громадянина Круковського Ігора Юрійовича, який проживає по вулиці Залізничній, 6/22 в м.Броди, Святного Сергія Володимировича, який проживає по вул Островчик, 2/58 в м. Броди, Чопея Романа Корнелійовича, прож. вул Садова, 11 м. Броди, Ганушкевича Віталія Петровича, який проживає с Пониква, вул Лісові,3, Твердохліба Андрія Анатолійовича, який проживає по вул.Мариняка,1А, Пушки Романа Теодозійовича, проживає м. Броди, вул. В.Стуса, 2/1 про виділення земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, для ведення особистого селянського господарства, для ведення садівництва, для дачного будівництва, для будівництва індивідуального гаража, керуючись статями 12, 81, 116, 118, пунктом 27 Розділу Х Земельного кодексу України, статями 26, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада, -



ВИРІШУЄ :

1.       Під час дії воєнного стану, на підставі п.27 Розділу Х Земельного кодексу України, відмовити в наданні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність:

1.1. громадянину Литвину Михайлу Олександровичу, який проживає  в м.Київ, вул.Ю.Литвинського, 70 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка); 

1.2. громадянину Зелінському Роману Миколайовичу, який проживає по вул. Мариняка (в/ч А2595) в м.Броди, Золочівського району Львівської області: 

-для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка);

-для ведення особистого селянського господарства;

1.3. громадянину  Круковському Ігорю  Юрійовичу, який проживає в м.Броди по вул.Залізничній, 6/22 Золочівського району Львівської області:

- для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка);

- для ведення індивідуального садівництва;

- для будівництва та обслуговування індивідуального гаража; 

1.4. громадянину  Святному Сергію Володимировичу, який проживає в м.Броди по вул.Островчик, 2/58 Золочівського району Львівської області:

- для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка);

-для ведення індивідуального садівництва;

1.5. громадянину Чопей Роману Корнелійовичу, прож. м. Броди, вул. Садова,11, Золочівського району  Львівської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка);

1.6. громадянину Ганушкевичу Віталію Петровичу, прож. м. Броди, вул. Лісові, 3, в селі Пониква Золочівського району  Львівської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка);

1.7. громадянину Твердохлібу Андрію Анатолійовичу, прож. м. Броди, вул. Мариняка, 1А Золочівського району  Львівської області:

- для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка);

- для ведення особистого селянського господарства;

- для ведення індивідуального садівництва;

- для індивідуального дачного будівництва.

2.  Відмовити гр. Пушці  Роману Теодозійовичу, який проживає в м.Броди, вул.В.Стуса, 2/1, Золочівського району  Львівської області в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража в м. Броди, вул. Й.Рота, 5а, Золочівського району  Львівської області  у зв'язку з тим, що місце розташування земельної ділянки не відповідає містобудівній документації, що є підставою згідно ч.7 ст.118 Земельного кодексу України для відмови в надані дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

3. Секретарю Бродівської міської ради Р.Шишці розмістити це рішення на офіційному веб-сайті міської ради.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).     

                         

       

Міський голова                                                Анатолій БЕЛЕЙ