ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

51

Дата реєстрації:

11.12.2023

Проголосовано:

19.12.2023 11:47:53

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 51

Текст:

 
 



 

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від _____________2023р.                      м. Броди                                              № ПР

 

 

Про надання дозволу на виготовлення технічних

документацій із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельних ділянок в натурі

(на місцевості) з метою передачі в оренду

невитребуваних земельних часток (паїв)

 

          Розглянувши клопотання Редьки Андрія Богдановича жителя с. Грималівка, вул. Королівська, 6 про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж неуспадкованих земельних ділянок паїв в натурі (на місцевості) сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, власники яких померли, а спадкоємці не переоформили право власності, з метою забезпечення раціонального використання земель, відтворення та підвищення родючості земель, догляду, утримання в належному стані та керуючись Законом України від 20.09.2016 року № 1533-19 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо правової долі земельних ділянок, власники, яких померли», статтями 12,19,162,163,164 Земельного кодексу України, ч.5 ст. 4, ч. 16 ст. 19 Закону України «Про оренду землі», ст.. 1270, 1277 п.5 ст. 1283, ст.. 1285 Цивільного кодексу України, п. 1 ст. 37 Закону України «Про нотаріат» ст.. 26, п. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодження з постійною комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада,-

 

В И Р І Ш УЄ :

 

1. Надати дозвіл Редьці Андрію Богдановичу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок сільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів Бродівської міської ради Львівської області на території Лешнівського старостинського округу,  орієнтовною площею 4,0969 га, наданих для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, власники яких померли, а спадкоємці на даний час не оформили право власності на земельні ділянки або відмовилися від її прийняття після спливу шести місяців з дня відкриття спадщини, з метою подальшої передачі їх у користування на умовах оренди, згідно додатку 1.

2. Рекомендувати Редьці Андрію Богдановичу замовити виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості), з урахуванням вимог статті 186 Земельного кодексу України та державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою.

3. Розроблені і погоджені у встановленому законодавством порядку технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.).    

  


Міський голова                                                             Анатолій БЕЛЕЙ



                                                                                                  Додаток 1

до рішення Бродівської міської ради  від ________ 2023 року № ____

 

Список

невитребуваних земельних ділянок (паїв), на які надано дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) за межами населених пунктів на території Лешнівського старостинського округу, Золочівського району, Львівської області

 























№ з/п Номер ділянки згідно проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) Площа
1 355 0,7981
2 778 2,0766
3 22 1,2222

 

 

 

Секретар ради                                                                             Руслан Шишка