ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

50

Дата реєстрації:

11.12.2023

Проголосовано:

19.12.2023 11:46:47

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 50

Текст:

 



 
 

 

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я




«___»____________2023 р.                         Броди                                    № _______

 

Про надання дозволу на розроблення проекту

землеустрою щодо відведення земельної

ділянки для будівництва та обслуговування

будівель громадських та релігійних організацій

 

Розглянувши клопотання релігійної організації «Релігійна громада Української греко-католицької церкви парафії Святого Архистратига Михаїла у селі Дітківці, Бродівського району,  Львівської області» про надання дозволу на розроблення проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій, відповідно до статей 12, 92, 116, 122, 123 Земельного кодексу України, статей 19, 50  «Про землеустрій», керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з постійною комісією міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  міська рада,-

 

В И Р І Ш УЄ :




  1. Надати дозвіл релігійній організації «Релігійна громада Української греко-католицької церкви парафії Святого Архистратига Михаїла у селі Дітківці, Бродівського району,  Львівської області» на розроблення проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок:


                 - на території с.Дітківці, Золочівського району, Львівської області  орієнтовною площею 0,40 га для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій комунальної власності  (категорія земель - землі житлової та громадської забудови);

                 - на території с.Дітківці, вул.Джерельна, буд.3а, Золочівського району  орієнтовною площею 0,27 га для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій комунальної власності (категорія земель - землі житлової та громадської забудови).

2. Релігійній організації «Релігійна громада Української греко-католицької церкви парафії Святого Архистратига Михаїла у селі Дітківці, Бродівського району,  Львівської області»  здійснити заходи щодо розроблення проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності зазначених в п.1 даного рішення.

3. Розроблені і погоджені у встановленому законодавством порядку документації із землеустрою, після внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток                  (Казмірчук О. Я.).    

  



 

Міський голова                                                                             Анатолій БЕЛЕЙ