ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Шелест Людмила Василівна


Данильчук А. Р.

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Нормативні акти місцевої дії

Статус:

Новий проект

Дата:

06.06.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 24
Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м Броди.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХVІІІ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
від   7.06. 2018 року                            м. Броди                                    № Проект

Про затвердження технічної документації
з нормативної грошової оцінки земель м Броди.
           Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель міста Броди Бродівського району Львівської області, розроблену ПП. «Експозем», враховуючи висновок державної експертизи землевпорядної документації від 15.03.2018року №422-18 Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, з метою забезпечення економічного регулювання земельних відносин на території міської ради, визначення розмірів плати за користування землею, на виконання вимог  Закону України «Про оцінку земель», «Про плату за землю», керуючись  Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада- 

В И Р І Ш И Л А :

1.  Затвердити     технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель міста Броди Бродівського району Львівської області .
1.2. Затвердити та  встановити середню (базову) вартість за 1 кв.м. земель міста Броди – 277,03грн.         
2. Ввести в дію нормативну грошову  оцінку  земель міста Броди з 01.01.2019року.
3. Платникам земельного податку та орендної плати за земельні ділянки  державної та комунальної власності (крім громадян) при поданні податкових декларацій до Бродівського відділення Буської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області з 01.01.2019 року застосовувати нормативну грошову оцінку земель міста Броди, яка затверджена цим рішенням.
4. Рекомендувати відділу у Бродівському районі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області  забезпечити видачу  довідок (витягів)  про нормативну грошову оцінку земельних ділянок відповідно до затвердженої грошової оцінки.
5. Рекомендувати Бродівському відділенню Буської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області при отриманні від орендарів земельних ділянок інформації про нормативну грошову оцінку окремих земельних ділянок, надавати копії цих витягів бухгалтерії Бродівської міської ради.
6. Офіційно оприлюднити це рішення  до 15.07.2018 року шляхом опублікування в районній газеті та інших ЗМІ.
7.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я.).
 
 

Міський голова                                                      Анатолій Белей.