ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 23

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

XХVIIІ СЕСІЯ VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
                                                   від 07.06. 2018р.                            м Броди                                         № Проект        
                                                                                                                   

 
Про затвердження матеріалів
обстеження земельної ділянки
 
            Керуючись ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 19 Закону України «Про землеустрій», ст. 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення ХХУІІ сесії УІІ демократичного скликання  Бродівської міської ради  від  19.04.2018 року № 630 «Про створення комісії з метою встановлення складу угідь»,  на земельній ділянці, яка розташована на території м. Броди, район вулиці Г. Храпая,  міська рада
 

Вирішила:
 

 
1. Затвердити Акт обстеження земельної ділянки комунальної власності з метою встановлення складу угідь в її межах,  яка розташована на території м. Броди, в районі вулиці Г.Храпая від 16.05.2018 року та  висновок комісії від 25.05.2018 року.
 
2. Встановити склад угідь на земельній ділянці орієнтовною площею 0,15 га комунальної форми власності, яка розташована на території міста Броди, район вулиці Храпая – сіножать.
 
3. Виконавчому комітету Бродівської міської ради звернутись до відділу в Бродівському районі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області для внесення відповідних змін до Державного земельного кадастру.
 
4. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (Казмірчук О.Я.).
 
 
 

 
             Міський голова                                                   Анатолій Белей