ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Бакай М. П.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

31

Дата реєстрації:

08.12.2023

Проголосовано:

13.12.2023 13:30:09

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 31

Текст:



Бродівська міська РАДА львівської області

Р І Ш Е Н Н Я

 

 грудня 2023р.                                     Броди                                                 №

 

 

Про передачу  майна  та витрат на баланс комунального підприємства «Броди»

 

          Відповідно до статей 26, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", в зв’язку із завершенням капітального ремонту вулиць Низька та Руська в м. Броди, враховуючи рекомендацію постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою та екології ,  міська  рада, -

 

В И Р І Ш У Є :

 

          1.       Передати з балансу виконавчого комітету Бродівської міської ради » (код ЄДРПОУ 04055989) на баланс комунального підприємства «Броди» (код ЄДРПОУ 03348666) : «Будівельний камінь ( пам’ятник бійцю, який загинув під Крутами)» вартістю 42000 гривень.

          2.       Передати з управління виконавчого комітету Бродівської міської ради в господарське відання та на баланс комунального підприємства «Броди» витрати, пов’язані із виконанням капітального ремонту вулиці Низька загальною вартістю 5 717 675,53 грн. ( пять мільйонів сімсот сімнадцять тисяч шістсот сімдесят пять гривень 53 коп.).

          3.       Передати з управління виконавчого комітету Бродівської міської ради в господарське відання та на баланс комунального підприємства «Броди» витрати, пов’язані із виконанням капітального ремонту вулиці Руська загальною вартістю 11 695 839  грн. 32 коп. ( одинадцять мільйонів шістсот девяносто п’ять тисяч вісімсот тридцять девять гривень 32 коп.).

          4. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Бродівської міської ради (Р.Олійник), директору КП «Броди» (Ю.Кукулка) забезпечити приймання-передачу майна зазначеного в п. 1 даного рішення та витрат зазначених в п. 2 та п. 3 цього рішення, відповідно до вимог чинного законодавства.

          5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою та екології.

 

 
Міський голова                                                                        Анатолій Белей