ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

64

Дата реєстрації:

11.12.2023

Проголосовано:

12.12.2023 13:34:04

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    5
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    0

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 64

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я




_________ 2023 року                             Броди                                    № ПР




Про надання дозволу на розроблення проекту


землеустрою щодо відведення земельної


ділянки зі зміною її цільового призначення 




Розглянувши заяву гр. Костишина Юрія Івановича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки по вул.Центральній,1 в с.Лешнів Золочівського району Львівської області для ведення фермерського господарства на цільове призначення для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови,  Витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно, керуючись статтями 12, 20 Земельного кодексу України, статтями 26, 33, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтею 50 Закону України “Про землеустрій” за погодженням з постійною комісією міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  міська рада,- 




В И Р І Ш У Є:


1. Надати дозвіл гр. Костишину Юрію Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки (01.02) для ведення фермерського господарства  (кадастровий номер 4620383200:09:010:0001), площею 0,8421 га , що розташована по вул..Центральній,1 в с.Лешнів Золочівського району Львівської області, на цільове призначення для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (03.15).


2. Фінансування виконання робіт з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, вказаної в п.1 цього рішення, проводити за рахунок коштів заявника.


3. Розроблений та погоджений в установлений законодавством порядку проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки подати на розгляд та затвердження Бродівської міської ради.


4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва архітектури, охорони пам’яток (Олег КАЗМІРЧУК).






          Міський голова                                                            Анатолій БЕЛЕЙ