ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

60

Дата реєстрації:

11.12.2023

Проголосовано:

12.12.2023 13:26:13

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    0

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 60

Текст:

                                                        

 


 

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

___________ 2023р.                                     Броди                            № ________

 

Про наданнязгодинапередачу

в суборенду земельної ділянки

                


Розглянувши заяву директора Приватного підприємства «Науково-виробниче підприємство «Захід–хміль» Бондар Л.М., м.Броди, вул.Л. Українки,55, Золочівського району Львівської області, щодо надання дозволу на передачу в суборенду орендованої земельної ділянки на території Язлівчицького старостинського округу, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, враховуючи зареєстрований у Бродівському відділі ДП «Центр державного земельного кадастру при Держкомземі України (Львівська філія) договір оренди землі ПП «НВП «Захід-хміль» від 19.11.2007 року, керуючись статтями 12, 93, 125, 126 Земельного кодексу України, ст.8 Закону України «Про оренду землі», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійною комісією Бродівської міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  міська  рада, -

 

В И Р І Ш УЄ:

1. Надати згоду Приватному підприємству «Науково-виробниче підприємство «Захід - хміль» на передачу в суборенду земельної ділянки площею 24,1792 га (кадастровий номер- 4620388600:19:002:0009) на території Бродівської міської ради Львівської області (Язлівчицький старостинський округ), без зміни цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває в орендному користуванні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на підставі договору оренди землі, укладеного 19 листопада 2007 року.

2Зобов’язати суборендаря після укладання договору суборенди на земельну ділянку зазначену в п.1 цього рішення провести його державну реєстрацію.

      3Направити це рішення в Бродівську державну податкову інспекцію ГУ ДПС у Львівській області .

         4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).       




 

 

        Міський голова                                                             Анатолій БЕЛЕЙ