ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

79

Дата реєстрації:

27.10.2023

Проголосовано:

31.10.2023 16:00:57

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 79

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я




___ _____________ 2023 р.   Броди                                № _______




Про надання дозволу на виготовлення 


проекту землеустрою щодо відведення


земельної ділянки


                 


Керуючись статтями 12, 116, 122, 123 Земельного кодексу України, статтями 19, 50  «Про землеустрій», розглянувши заяву  Заяцю Борису Богдановичу  про надання дозволу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки, свідоцтво про право власності на нерухоме майно, витяг з реєстру речових прав на нерухоме майно, відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодження з постійною депутатською комісією Бродівської міської ради з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська  рада,-




В И Р І Ш У Є :




1. Надати Заяцю Борису Богдановичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з земель комунальної власності за межами населеного пункту на території Бродівської міської територіальної громади, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 0,1859 га, (01.13) для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.


2. Заяцю Борису Богдановичу замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.


3. Розроблений і погоджений у встановленому законодавством порядку  проект із землеустрою, після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.


4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток.  (Казмірчук О. Я.).






 Міський голова                                                                    Анатолій БЕЛЕЙ