ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

28.03.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 33
Про затвердження детального плану території, та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведеня частини земельної ділянки з метою зміни її цільового призначення по вул. І Франка, 11 ТзОВ «Сількомунгосп».

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                                              ХХVІ СЕСІЇ VІІ  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від  29.03. 2018р.                            м.Броди                                         № Проект
 
Про затвердження детального плану території,
та надання дозволу на виготовлення проекту
землеустрою щодо відведеня частини земельної ділянки
з метою зміни її цільового призначення
по вул. І Франка, 11 ТзОВ «Сількомунгосп».
        
   Розглянувши лист ТзОВ «Сількомунгосп»,  заяву власника земельної ділянки по вул.. І. Франка 11 гр. Бур Надії Петрівни  прож. м. Броди, вул. Вербицького 2 та Проект Детального плану території  з метою зміни цільового призначення  земельної ділянки по вул. І Франка, 11 в м Броди, враховуючи результати громадських обговорень, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011року «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», Земельним кодексом України, законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
1. Затвердити  детальний план території  ТзОВ «Сількомунгосп» в місті Броди по вул. І Франка, 11 з метою зміни цільового призначення  земельної ділянки площею 0,1782га для  будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими громадськими приміщеннями.
 2. Надати дозвіл ТзОВ «Сількомунгосп»  та
гр. Бур Надії Петрівні на замовлення в проектних землевпорядних організаціях розроблення проекту землеустрою щодо відведення   земельної ділянки площею 0,1782га з метою зміни цільового призначення - для  для будівництва та обслуговування  багатоквартирного житлового будинку з вбудованими громадськими приміщеннями.
3. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення частини земельної ділянки по вул. І Франка, 11 та витяг із ДЗК  подати на затвердження до Бродівської міської ради.
4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я.).

             

                Міський голова                                                              А.Белей.