ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

28.03.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 32
Про затвердження детальних планів територій земельних ділянок під власними об’єктами нерухомості в м. Броди по вул. Шевченка-Весела - Вірменська в м. Броди.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХVІ СЕСІЇ  VІІ-ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

 

від 29.03.2018 року                            м. Броди                               № ПРОЕКТ          

                  
Про  затвердження детальних планів
територій земельних ділянок під власними
обєктами нерухомості в м. Броди по вул. Шевченка-
Весела - Вірменська в м Броди.
              Розглянувши детальний план території земельних ділянок власників об’єктів нерухомості по вулиці Веселій, 10 Стадницької Любові Іванівни, прож. с.Гайки-Ситенські Радивилівського району Рівненської області, Бабій Галини Павлівни, прож. м. Броди, вул. Підгородня, 51,  підпр. Якима Остапа Богдановича, прож. М. Золочів, вул. Варівна, 4А по вулиці Шевченка, 5,  гр. Гуль Павла Володимировича  по вул. Вірменській, 5   для будівництва та обслуговування об’єктів торгівлі з метою впорядкування та розподілу території, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011року «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Земельним кодексом України, міська рада- 

В И Р І Ш И Л А :

1. Затвердити детальний план території земельних ділянок   для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в районі вулиць Шевченка-Весела-Вірменська з метою розподілу та впорядкування території та передачу  ділянок в оренду, а саме:
-Гр. Стадницькій Л.І та гр. Бабій Г.П. – площею 0,0203га по вул. Шевченка, 5.
- Гр. Якима О.Б – площею 0,0161га по вул. Шевченка, 5
- Гр.Гуль П.В. площею 0,0280га  по вул. Вірменській, 5
2. Надати дозвіл власникам об»єктів нерухомості, громадянам Стадницькій Л.І, .Бабій Г.П., Якиму О.Б.,  на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, вказаних в пункті 1, відповідно до детального плану території з метою надання в оренду.
3.Виготовлені та погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я) .

 

Міський голова                                                      Анатолій Белей.