ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

28.03.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 30
Про передачу земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку в оренду гр. Рипянському В.С. по вул Бічній Цегельній,11.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я


XХVI СЕСІЇ    VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 29. 03.2018 року                       м Броди                        № Проект
 
Про  передачу земельної ділянки
для  будівництва та обслуговування
жилого будинку в оренду  гр. Рипянському В.С.
по вул Бічній Цегельній,11.
         Розглянувши проект землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з метою укладення договору оренди на землю в м. Броди по вулиці Бічній Цегельній,11 громадянина Рипянського Василя Степановича,  прож. м. Броди, вул. Г. Храпая, 4/50  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд, Витяг з ДЗК від 19.10.2017року,  керуючись  Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду землі», міська рада-
 
ВИРІШИЛА :
  1. Відмінити п.34 з додатку №1 рішення ХХІІІ сесії VІІ демократичного скликання № 507 від 22.11.2017року «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам міста Броди».
  2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд   в м. Броди по вул. Бічній Цегельній, 11  площею 0,0600га, кадастровий номер – 4620310100:21:003:0058.
  3. Передати в оренду терміном на 49 років земельну ділянку площею 0,0600 га гр. Рипянському Василю Степановичу, прож. м. Броди,       вул. Г. Храпая,  4/50  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна земельна ділянка) в м. Броди по вул. Бічна Цегельна, 11.
  4. Зобов’язати гр. Рипянського В.С.  в місячний термін укласти договір оренди на земельну ділянку з Бродівською міською радою.
  5.  Бухгалтерії міської ради  вести контроль за сплатою орендної плати.
  6. Направити це рішення в Бродівське відділення Буської  ОДПІ. Спеціалісту-землевпоряднику Бродівської міської ради Л.Шелест внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я.).
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей