ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

28.03.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 29
Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки в м. Броди по вул. Залізничній, 49 гр. Матіяш М.І.



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХVІ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 29.03.2018року                            м. Броди                                    № Проект
 

Про надання дозволу на розробку
детального плану території земельної ділянки
в м. Броди по вул. Залізничній, 49 гр. Матіяш М.І.

           Розглянувши заяву гр. Матіяш Михайла Івановича, прож. м Броди,   вул. Залізнична, 49 щодо надання дозволу на виготовлення детального плану території власної земельної ділянки для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі та іншої житлової та громадської забудови в місті Броди по вул. Залізничній, 49, придбану як ділянку для будівництва жилого будинку, господарських будівель і споруд, Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності  від 03.11.2017 року, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011року «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації»,   Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада- 
 

В И Р І Ш И Л А :
 

  1. Надати дозвіл гр. Матіяш Михайлу Івановичу на  виготовлення детального плану території земельної ділянки площею 0, 0680га для зміни цільового призначення з - «будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд»  на - «для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі та іншої житлової та громадської забудови » в місті Броди по вул. залізничній 49.
  2. Фінансування виконання робіт по виготовленню детального плану    територій проводити за рахунок коштів власника земельної ділянки.
  3. Розроблену містобудівельну документацію після проведення       громадських обговорень подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О.Я.).

 
Міський голова                                                      Анатолій Белей