ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

28.03.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 27
Про затвердження детального плану території для будівництва індивідуального житлового будинку гр. Шишка І.В по вул. Юріївській, 10 в місті Броди.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА


ХХVІ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
від 29. 03. 2018 року                                  м. Броди                                  № Проект
 
Про затвердження детального плану території
для будівництва індивідуального житлового
будинку гр. Шишка І.В по вул. Юріївській, 10
в місті Броди.
 
Розглянувши детальний план території власної земельної ділянки по   вул. Юріївській,10 для зміни цільового призначення – для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд з вбудованим закладом торгівлі   гр. Шишки Ігора Васильовича, прож. с Ражнів, Бродівського району,  враховуючи протокол громадськогого обговорення детального плану території, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити детальний план території земельної ділянки площею 0,0452га  зі зміною цільового призначення з – «для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд»  на -  «будівництво  та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд з вбудованим закладом  торгівлі» та надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо її відведення.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності    ( Казмірчук О. Я. )
 
 
 
 
  Міський голова                                                           Анатолій Белей