ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

82

Дата реєстрації:

27.10.2023

Проголосовано:

27.10.2023 15:50:03

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 82

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я




 2023 р.     Броди                                № ПР




Про надання згоди на поділ земельної


ділянки та дозволу на розробку технічної


документації щодо поділу та об’єднання


земельної ділянки  комунальної власності 




Розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Сількомунгосп» щодо надання згоди на поділ земельної ділянки та дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки в м.Броди по вул І.Франка,11, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України ”Про землеустрій”, за погодженням з комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада - 




В И Р І Ш У Є :


1. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «Сількомунгосп» згоду на поділ земельної ділянки та дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 0,4444га., кадастровий номер-4620310100:10:003:0067га. для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств в м.Броди по вул І.Франка, 11.


2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Сількомунгосп» замовити розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.


3. Розроблену та погоджену у встановленому законодавством порядку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, після внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.


4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я.) .










Міський голова                                                                  Анатолій БЕЛЕЙ