ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

81

Дата реєстрації:

27.10.2023

Проголосовано:

27.10.2023 15:49:14

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 81

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я




 2023 р.     Броди                                № ПР




Про затвердження технічної


документації  щодо поділу земельної


ділянки комунальної власності 




Розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Сількомунгосп» щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки в м.Броди по вул І.Франка,11 з цільовим призначенням «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств», Технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оцінку земель», за погодженням з комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада - 




В И Р І Ш У Є :




1. Затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки ТзОВ «Сількомунгосп», яка перебуває в постійному користуванні з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств (11.03)  в м.Броди по вул.І.Франка, 11, на утворені в результаті поділу земельні ділянки , в тому числі на земельну ділянку площею 0,4444га., кадастровий номер-4620310100:10:003:0067га. для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств.


2. Виконавчому комітету Бродівської міської ради провести державну реєстрацію права  комунальної власності за Бродівською міською радою на утворені в результаті поділу земельні ділянки. 


3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я.) .










Міський голова                                                                  Анатолій БЕЛЕЙ