ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 25

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХVІ  СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

 

від 29. 03. 2018 року                           м. Броди                                   № Проект

 
Про вилучення  земельної ділянки
по вулиці Чупринки з постійного користування
МП Візит та надання дозволу на розроблення
Детального плану території з метою
продажу на земельних торгах.
     
         Розглянувши лист МП «Візит» щодо вилучення земельної ділянки в місті Броди по вулиці Чупринки із постійного користування, Державний Акт на право постійного користування землею Серії ІІ-ЛВ №001090 від 11.11.1998 року, та лист про наміри придбати цю земельну ділянку площею 0,2160га на земельних торгах,  керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України,  міська рада- 
                                       

                                               В И Р І Ш И Л А :

 
1.      Вилучити із постійного користування земельну ділянку площею 0,2160га по вулиці Чупринки, Державний акт на право користування землею Серії ІІ-ЛВ №001090 від 11.11.1998року, вважати таким, що втратив чинність.
2. Надати дозвіл   виконавчому комітету Бродівської міської ради на розроблення детального плану території земельної ділянки площею 0,2160га по вул. Чупринки для будівництва торгово-складських приміщень.
3.  Розроблений та погоджений детальний план території подати   на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
4. Зобов’язати МП «Візит»в місячний термін укласти з Бродівською міською радою договір про компенсацію за фактичне використання земельної ділянки до викупу у власність із платою відповідно до рішення № 545 від 21.12.2012року
5.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  ,  регулювання земельних відносин  та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я.) .
 
 
 

Міський голова                                                      Анатолій Белей