ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

72

Дата реєстрації:

26.10.2023

Проголосовано:

27.10.2023 15:41:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 72

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я




від _______________ 2023 року              Броди                       № _______




Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки


несільськогосподарського призначення




Розглянувши клопотання ТОВ «Сторонибабський спиртовий завод» про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка розташована за межами населених пунктів на території Бродівської міської ради, Золочівського району, Львівської області для розміщення та експлуатації  об’єктів і споруд телекомунікацій, технічну документацію про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, відповідно до статтей 12, 201 Земельного кодексу України, статтей 15, 18, 23 Закону України «Про оцінку земель», керуючись пунктом 34 статті 26, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з постійною комісією міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада, - 




В И Р І Ш У Є :


1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 1,0526 га кадастровий номер 4620386400:07:003:0003,  (КВЦПЗ – 11.02.) для розміщення та експлуатації основних, підсобних  і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за межами населеного пункту на території Бродівської міської ради Львівської області, нормативна грошова оцінка земельної ділянки становить 3444957,70 ( три мільйони чотириста сорок чотири тисячі дев’ятсот п’ятдесят сім гривень 70 копійок) грн..


2. Внести зміни до договору оренди землі, укладеного Бродівською міською радою з ТОВ «Сторонибабський спиртовий завод» у зв’язку з введенням в дію нормативної грошової оцінки в частині орендної плати шляхом складання додаткової угоди.


3. ТОВ «Сторонибабський спиртовий завод» сплачувати орендну плату за користування земельною ділянкою площею 1,0526 га, кадастровий номер 4620386400:07:003:0003 для розміщення та експлуатації основних, підсобних  і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, з врахуванням затвердженої нормативної грошової оцінки земельної ділянки в розмірі, що встановлений рішенням Бродівської міської ради  №289 від 24.06.2021року «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки».


4. У десятиденний строк з дня затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки направити це рішення до Бродівської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Львівській області та Головного управління Держгеокадастру у Львівській області. 


5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  міська рада (Олег КАЗМІРЧУК).










Міський голова                                                                               Анатолій БЕЛЕЙ