ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Бакай М. П.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

10

Дата реєстрації:

15.08.2023

Проголосовано:

16.08.2023 16:05:31

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 10

Текст:

Бродівська міська РАДА львівської області

Р І Ш Е Н Н Я

 

2023р.                             Броди                                                  №

 

Про передачу майна на баланс «БО БФ КАРІТАС-БРОДИ»

 

          Відповідно до статей 26, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", пунктів 197.1.16, 197.1 ст. 197 Податкового кодексу України, Зважаючи на отримання цільової гуманітарної допомоги від міста партнера CITI of BENDORF am RHEIN, Федеративна Республіка Німеччина, враховуючи висновок постійної депутатської комісії з питань фінансів, бюджету, розвитку, інвестицій, туризму та міжнародного співробітництва,  міська  рада, -

 
В И Р І Ш У Є :

 

1. Прийняти на баланс Виконавчого комітету Бродівської міської ради (код ЄДРПОУ 04055989) автомобіль FORD  Transit, 2022 р.в., VIN код WF0KXXTTRKNM08585, отриманий від міста партнера CITI of BENDORF am RHEIN, Федеративна Республіка Німеччина в якості гуманітарної допомоги та передати його на баланс, «БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД КАРІТАС-БРОДИ» ( код ЄДРПОУ 20850964 )

          2. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Бродівської міської ради (Р.Олійник),  директору «БО БФ Карітас-Броди»                                 ( Я. Царик ) забезпечити приймання-передачу майна зазначеного в п. 1 даного рішення відповідно до вимог чинного законодавства.

          3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань фінансів, бюджету, розвитку, інвестицій, туризму та міжнародного співробітництва.

 

 

 

 

 

 

 
Міський голова                                                                        Анатолій Белей