ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

б/н

Дата реєстрації:

17.07.2023

Проголосовано:

18.07.2023 13:26:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № б/н

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

_______ 2023 р.                                 Броди                                № ПР

 

Про інвентаризацію земельних ділянок

придатних для заліснення та створення лісів

 

З метою збереження лісового фонду України, належного захисту і відтворення лісів, створення сприятливих умов для ведення лісового господарства на засадах сталого розвитку з урахуванням природних та економічних умов, забезпечення прав громадян на безпечне довкілля, на виконанняУказу Президента України від 07.06.2021 року № 228«Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів», відповідно до статтей 12, 55 Земельного кодексу України, статті 81 Лісового кодексу України,постанови КМУ від 01.03.2007 року № 303 «Про затвердження правил заліснення лісів», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодження з постійною комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,міськарада

 

В И Р І Ш У Є :

 

  1. Здійснити інвентаризацію земельних ділянок придатних для заліснення та створення лісів, що залишаються в землях запасу.

  2. До закінчення проведення інвентаризації земельних ділянок придатних для заліснення та створення лісів дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення зазначених земельних ділянок для передачі в постійне користування не надавати.

  3. Виконавчому комітету Бродівської міської ради здійснити заходи щодо проведення інвентаризації земельних ділянок придатних для заліснення та створення лісів, що знаходяться на території Бродівської міської ради Львівської області та надати відповідні матеріали разом з пропозиціями на сесію міської ради.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).              



        


 

         Міський голова                                                             Анатолій БЕЛЕЙ