ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

б/н

Дата реєстрації:

14.07.2023

Проголосовано:

18.07.2023 13:10:57

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № б/н

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

_______ 2023 р.                                 Броди                                № ПР

 

 

Про надання в оренду ТОВ “Сторонибабський

спиртовий завод”  земельної ділянки

 

        Розглянувши заяву ТОВ “Сторонибабський спиртовий завод” про укладання договору оренди земельної ділянки та Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості “УКРСПИРТ” про припинення права постійного користування на земельну ділянку, Договір купівлі- продажу об’єкта малої приватизації державної власності від 10.02.2023р., Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, керуючись статтями 12, 93, 117, частиною 13 статті 120, 124, 125, 141, 142, пунктом 27 Розділу Х Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності”, статтями 26, 59  Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодження з постійною комісією міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  міська рада

 

В И Р І Ш У Є :

 

  1. Припинити право постійного  користування на земельну ділянку площею 1,0526  га, кадастровий номер 4620386400:07:003:0003 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  за Державним підприємством спиртової та лікеро-горілчаної промисловості “УКРСПИРТ”, (категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення), що розміщена на території Бродівської міської ради Львівської області (Смільнівський старостинський округ, урочище "Промисловий центр", 9) в зв’язку з набуттям права власності на об’єкт нерухомого майна, розміщеного на земельній ділянці, іншим власником .

    1. 1. Вилучити з постійного  користування Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості “УКРСПИРТ” земельну ділянку площею 1,0526  га, кадастровий номер 4620386400:07:003:0003 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, (цільове призначення згідно КВЦПЗ – 11.02, категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення), що розміщена на території Бродівської міської ради Львівської області (Смільнівський старостинський округ, урочище "Промисловий центр", 9) в зв’язку з набуттям права власності на об’єкт нерухомого майна, розміщеного на даній земельній ділянці іншим власником та перевести земельну ділянку до земель комунальної власності.



  2. Передати в користування на умовах оренди ТОВ “Сторонибабський спиртовий завод” земельну ділянку площею 1,0526  га з кадастровим номером 4620386400:07:003:0003 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, (цільове призначення згідно КВЦПЗ – 11.02, категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення), що розміщена на території Бродівської міської ради Львівської області (Смільнівський старостинський округ, урочище "Промисловий центр", 9),  терміном на 10 (десять) років.

  3. Встановити орендну плату за земельну ділянку відповідно до рішення Бродівської міської ради №289 від 24.06.2021року.

  4. Забезпечити виконавчому комітету Бродівської міської ради здійснити необхідні дії щодо державної реєстрації припинення права постійного користування на земельну ділянку.

  5. Зобов’язати ТОВ “Сторонибабський спиртовий завод” в місячний термін укласти з Бродівською міською радою Львівської області договір оренди на земельну ділянку  та здійснити його державну реєстрацію.

  6. Направити це рішення в  Бродівську державну податкову інспекцію ГУ ДПС у Львівській області.

  7. Відділу бухгалтерського обліку та звітності вести контроль за сплатою орендної плати.

  8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.).




 

 
Міський голова                                                               Анатолій БЕЛЕЙ