ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

29

Дата реєстрації:

14.07.2023

Проголосовано:

18.07.2023 12:33:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 29

Текст:


 



 

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 




від                  2023 р.            м. Броди                                    № Пр

 

Про внесення змін в рішення Бродівської

міської ради від 27.06.2023року №1187 ”Про

затвердження технічних документацій із

землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та

передачу земельних ділянок у власність ”

                                  

                


З метою приведення рішення міської ради “ Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність ” від 27.06.2023року №1187 до вимог чинного законодавства, на підставі отриманої інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про державний земельний кадастр», «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодження з  постійною депутатською комісією Бродівської міської ради з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада, - 

 

В И Р І Ш У Є :


  1. Внести зміни в рішення Бродівської міської ради від 27.06.2023року №1187 “Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність ” та виключити п.п.2.15 з даного рішення.

  2. Всі інші пункти рішення залишити без змін.

  3. Передати в оренду гр.Околіті Богдану Володимировичу, який проживає по вул.Церковна,1/20 м.Броди Золочівського району Львівської області, земельну ділянку площею 0,1453 га (кадастровий номер 4620381300:05:016:0026) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Центральна,26 с. Гаї-Дітковецькі Золочівського району Львівської області, терміном на 10 (десять) років.

  4. Зобов’язати гр. Околіту Богдана Володимировича в місячний термін укласти з Бродівською міською радою договір оренди на земельну ділянку  та здійснити його державну реєстрацію.

  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.).    


 

 

               Міський голова                                                 Анатолій  БЕЛЕЙ