ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 35


БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИТЯГ з Р І Ш Е Н Н Я

                         VІІІ - СЕСІЇ  VІІ -ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
31.05. 2016р.                                 м Броди                                      №                                                                   
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації щодо встановлення
 меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
гр Гапановичу Я.С.
      
Розглянувши заяву громадянина Гапановича Степана Ярославовича, прож м Броди, м-н Свободи,5/11 про надання дозволу на  виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, (на місцевості), Свідоцтво про право власності на нерухоме майно (гараж), враховуючи пропозиції комісії  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, відповідно до ст.55 Закону України “Про землеустрій”, ст.ст. 118,121, 184 Земельного кодексу України, міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Надати дозвіл гр. Гапановичу Степану Ярославовичу дозвіл на проведення робіт із землеустрою по виготовленню технічної документації щодо встановлення (узгодження) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 50 кв.м. для будівництва та обслуговування гаража в м Броди по вул. Островчик, 10, гараж 19.
2. Гр. Гапановичу С.Я. замовити в суб»єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою виготовлення технічної документації по встановленню (узгодженню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), вказаній в п1 цього рішення.
3. Розроблену та погоджену  в установленому порядку  технічну документацію подати на затвердження в Бродівську міську раду.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності.
 
 

Міський голова                                                                    Анатолій Белей.