ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Бакай М. П.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

18

Дата реєстрації:

13.07.2023

Проголосовано:

18.07.2023 12:04:53

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 18

Текст:

                   

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я








 


_______________                               Броди                                № ____________

 

 

 

Про включення до Переліку другого типу частини

нежитлових приміщень по вул.Л.Українки, 21 в м.Броди

 

          Відповідно до статей 29, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"; керуючись статями 2, 3, 4, 6, частиною 2 ст.15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483, Положенням про порядок передачі в оренду комунального майна Бродівської міської територіальної громади затвердженого рішенням Бродівської міської ради від 18.08.2021р. №395, розглянувши звернення в.о. генерального директора КНП ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» А.Васька від 29.06.2023р. №8-10/1362, враховуючи висновок постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою та екології, міська  рада

 

В И Р І Ш У Є:

 

          1.Передати на баланс  комунального некомерційного підприємства «Бродівська центральна міська лікарня» Бродівської міської ради нежитлові приміщення, загальною площею 127,8 кв.м. (гаражі, які використовує КНП ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф), за адресою вул.Л.Українки, 21 м.Броди Львівської обл.

          2. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлові приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Бродівської міської ради Львівської області за адресою: м. Броди, вул.Л.Українки, 21, загальною площею 127,8 кв. м. та надати дозвіл комунальному некомерційному підприємству «Бродівська центральна міська лікарня» Бродівської міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: Львівська область, м.Броди, вул.Л.Українки, 21, загальною площею 127,8 кв. м. з КНП ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» терміном на 5 років.

          3.Розрахунок орендної плати здійснювати у розмірі 1грн. в рік без ПДВ.  

   4.Комунальному некомерційному підприємству «Бродівська центральна міська лікарня» Бродівської міської ради Львівської області (М.Тимусь) здійснити оформлення надання в оренду даних нежитлових приміщень відповідно до вимог чинного законодавства.    

  5.Секретарю міської ради Р.Шишці оприлюднити інформацію про включення об’єктів оренди до Переліку другого типу на офіційному сайті Бродівської міської ради.

 6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою та екології.

 

         

 

Міський голова                                                                        Анатолій БЕЛЕЙ