ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

25

Дата реєстрації:

23.06.2023

Проголосовано:

27.06.2023 12:34:15

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 25

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я








 


_______________                               Броди                                № ____________

 

 

Про внесення змін в рішення Бродівської міської

ради від 21.03.2023р. №1016 Про затвердження

технічних документацій із землеустрою щодо

встановлення (відновлення) меж земельних

ділянок в натурі (на місцевості) та передачу

земельних ділянок у власність                                     

                



                


З метою приведення рішення міської ради “ Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність ” від 21.03.2023 року №1016 до вимог чинного законодавства, на підставі отриманої інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про державний земельний кадастр», «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодження з  постійною депутатською комісією Бродівської міської ради з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада, - 

 

В И Р І Ш У Є :

 

  1. Внести зміни в рішення Бродівської міської ради від 21.03.2023р. №1016 “Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність ” та виключити п.29 з даного рішення.

  2. Всі інші пункти рішення залишити без змін.

  3. Передати в оренду гр. Хлопецькій Тетяні Вікторівні, яка проживає по вул.Центральній,15 с. Гаї-Дітковецькі Золочівськаго району Львівської області, земельну ділянку площею 0,0580 га (кадастровий номер 4620310100:21:001:0108) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Лисенка,12 м.Броди Золочівськаго району Львівської області, терміном на 10 (десять) років.

  4. Зобов’язати гр. Хлопецьку Тетяну Вікторівну в місячний термін укласти з Бродівською міською радою договір оренди на земельну ділянку  та здійснити його державну реєстрацію.

  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.).    


 

 

               Міський голова                                                 Анатолій  БЕЛЕЙ