ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

22

Дата реєстрації:

23.06.2023

Проголосовано:

27.06.2023 12:29:34

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 22

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я








 


_______________                               Броди                                № ____________

 

Про припинення права постійного

користування земельними ділянками   

 

Розглянувши клопотання Релігійної організації "Релігійна громада Львівської єпархії Української православної церкви (Православної церкви України) парафії Різдва Христового у місті Броди Львівської області" про припинення права постійного користування на земельну ділянку площею 0,1807  га, кадастровий номер 4620310100:08:003:0008, Витяги з Державного земельного кадастру на земельні ділянки, Витяги з реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію речового права, керуючись статтею 144 Конституції України, статтями 12, 117, частиною 13 статті 120, 141, 142, пунктом 27 Розділу Х Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності”, статтями 26, 59  Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, Бродівська міська рада, -


 

 

ВИРІШУЄ :

 

  1. Припинити право постійного  користування на земельну ділянку площею 0,1807  га, кадастровий номер 4620310100:08:003:0008 для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій  за Релігійною організацією "Релігійна громада Львівської єпархії Української православної церкви (Православної церкви України) парафії Різдва Христового у місті Броди Львівської області", (цільове призначення згідно КВЦПЗ – 03.04 – для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій, категорія земель – землі житлової та громадської забудови), що розміщена на території Бродівської міської ради Львівської області (в районі вул.Коновальця м.Броди) в зв’язку з набуттям права власності на об’єкт нерухомого майна, розміщеного на земельній ділянці, іншим власником .

    1. Вилучити з постійного  користування  земельну ділянку площею 0,1807  га, кадастровий номер 4620310100:08:003:0008  для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій  Релігійної організації "Релігійна громада Львівської єпархії Української православної церкви (Православної церкви України) парафії Різдва Христового у місті Броди Львівської області", (цільове призначення згідно КВЦПЗ – 03.04 – для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій, категорія земель – землі житлової та громадської забудови), що розміщена на території Бродівської міської ради Львівської області (в районі вул.Коновальця м.Броди) в зв’язку з набуттям права власності на об’єкт нерухомого майна , розміщеного на даній земельній ділянці іншим власником та перевести земельну ділянку до земель комунальної власності.



  2. Припинити право постійного  користування на земельну ділянку площею 0,1154  га, кадастровий номер 4620388600:07:014:0001  для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги  за Головним управлінням Держпродспоживслужби у Львівській області, (цільове призначення згідно КВЦПЗ – 03.03 – для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги, категорія земель – землі житлової та громадської забудови), що розміщена : Львівська область, Золочівський район, с.Конюшків, вулиця Застирця Йосипа (вул. Хмілівська), 26, у зв’язку з набуттям права власності на об’єкт нерухомого майна розміщеного на земельній ділянці іншим власником.

    1. Вилучити з постійного  користування земельну ділянку площею 0,1154  га, кадастровий номер 4620388600:07:014:0001  для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги Головного управлінням Держпродспоживслужби у Львівській області, (цільове призначення згідно КВЦПЗ – 03.03 – для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги, категорія земель – землі житлової та громадської забудови), що розміщена : Львівська область, Золочівський район, с.Конюшків, вулиця Застирця Йосипа (вул. Хмілівська),26 в зв’язку з набуттям права власності на об’єкт нерухомого майна, розміщеного на даній земельній ділянці іншим власником та перевести земельну ділянку до земель комунальної власності.



  3. Доручити Виконавчому комітету Бродівської міської ради Львівської області:


3.1. Повідомити Головне управління ДПС у Львівській області та Головне управління Держгеокадастру у Львівській області про припинення права постійного користування земельними ділянками.

3.2. Забезпечити здійснити необхідні дії щодо державної реєстрації припинення права постійного користування на земельну ділянку.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування та містобудування.


 

 

 
Міський голова                                                                Анатолій Белей