ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Бакай М. П.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

б/н

Дата реєстрації:

22.06.2023

Проголосовано:

27.06.2023 12:06:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № б/н

Текст:

 



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я







 

_______________                               Броди                                № ____________

 

Про ліквідацію об’єкта незавершеного будівництва

школи в с. Лешнів по вул. Вузька, 4

 

          Керуючись статтями 26,59,60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Порядком списання витрат по об'єктах незавершеного будівництва, що ліквідуються, затвердженого спільним наказом Мінстату, Мінекономіки, Мінфіну, Держкоммістобудування від 28.09.95                          N 243/150/156/195 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 06.10.95 за N 357/893, розглянувши акт обстеження технічного стану незавершеного будівництва будівлі котельні та трансформаторної станції в с. Лешнів по                           вул. Вузька, 4 від 12.06.2023 року, враховуючи висновок постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою та екології,  міська  рада

 

ВИРІШУЄ:

 

          1.Надати дозвіл відділу освіти Бродівської міської ради Львівської області на ліквідацію та демонтаж об'єкта незавершеного будівництва будівлі котельні та трансформаторної станції  за адресою: Львівська обл., Золочівський р-н.,                          с. Лешнів, вул. Вузька, 4 і списання вартості незавершеного будівництва будівлі котельні та трансформаторної станції в розмірі  46933,0 гривень.

          2.Відділу освіти Бродівської міської ради Львівської області (Антоненко Н.В.):

          2.1.провести демонтаж об'єкта незавершеного будівництва будівлі котельні та трансформаторної станції за адресою: Львівська обл., Золочівський р-н., с.Лешнів, вул. Вузька 4, і списати вартість незавершеного будівництва даної будівлі котельні та трансформаторної станції  в розмірі  46933,0  гривень відповідно до вимог чинного законодавства;

          2.2. будівельні матеріали отримані в результаті демонтажу незавершеного будівництва взяти на бухгалтерський облік відповідно до вимог чинного законодавства.   

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою та екології.

 

 
Міський голова                                                     Анатолій БЕЛЕЙ