ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

53

Дата реєстрації:

23.06.2023

Проголосовано:

23.06.2023 16:11:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 53

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

від  ______________ 2023 року               Броди                                       проект

 

Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

цільове призначення якої змінюється

 

Розглянувши заяву гр. Сірацької Галини Андріївни, яка проживає по вул.Полуботка,18 в м.Броди Золочівського району Львівської області, витяг з містобудівної документації та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м.Броди, Золочівського району Львівської області, відповідно до пункту 34 частини 1 статті  26  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 12, 20, 186, 207, 208 Земельного кодексу України,  Закону України “Про  землеустрій”, за погодженням з постійною депутатською комісією Бродівської міської ради з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська  рада,-

 

В И Р І Ш У Є :

 

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Сірацька Галина Андріївна в м.Броди Золочівського району Львівської області.

  2. Змінити цільове призначення земельної ділянки, площею 0,0173 га, кадастровий номер 4620310100:17:002:0068, розташованої в в м.Броди, Золочівського району Львівської області, з “01.03 для ведення особистого селянського господарства” на “02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)” та віднести зазначену земельну ділянку до земель житлової та громадської забудови.

  3. Гр. Сірацькій Галині Андріївні забезпечити внесення змін до Державного земельного кадастру у порядку, визначеному чинним законодавством.


4.     Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Олег КАЗМІРЧУК).

 

 

               Міський голова                                                              Анатолій БЕЛЕЙ