ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

35

Дата реєстрації:

23.06.2023

Проголосовано:

23.06.2023 15:08:15

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 35

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я








 


_______________                               Броди                                № ____________

 

 

Про надання  дозволу  на  передачу

в суборенду земельних ділянок

 

Розглянувши заяви Монастирської Тетяни Петрівни, ТОВ ”Екогаличпродукт” щодо надання дозволу на передачу в суборенду орендованих земельних ділянок на території Язлівчицького старостинського округу, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, зареєстрованих в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно договори оренди землі, керуючись статтями 12, 93, 125, 126 Земельного кодексу України, ст. 8 Закону України «Про оренду землі», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодження з постійною комісією Бродівської міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  міська  рада,

 

В И Р І Ш У Є :

 

  1. Надати згоду Монастирській Тетяні Петрівні на передачу в суборенду земельної ділянки площею 14,7980 га , кадастровий номер 4620388600:06:002:0001, на території Бродівської міської ради Львівської області (Язлівчицький старостинський округ), без зміни цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває в орендному користуванні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на підставі договору оренди землі, укладеного 12 травня 2016 року.

  2. Надати згоду ТОВ ”Екогаличпродукт” на передачу в суборенду земельної ділянки площею 43,1 га, кадастровий номер 4620388600:05:013:0001, на території Бродівської міської ради Львівської області (Язлівчицький старостинський округ), без зміни цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває в орендному користуванні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на підставі договору оренди землі, укладеного 16 листопада 2017 року.

  3. Зобов’язати суборендарів після укладання договору суборенди на земельні ділянки зазначені в п.1-2 цього рішення провести їх державну реєстрацію.

  4. Направити це рішення в Бродівську державну податкову інспекцію ГУ ДПС у Львівській області .

  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).


     

        Міський голова                                                             Анатолій БЕЛЕЙ