ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

32

Дата реєстрації:

23.06.2023

Проголосовано:

23.06.2023 15:00:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 32

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я








 


_______________                               Броди                                № ____________

 

 

Про надання дозволу на виготовлення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки для будівництва і

 обслуговування багатоквартирного

 житлового будинку по вул. Гончарській, 10

 

 

  Розглянувши заяву ОСББ «Стріха», (керівник Ковалюк Уляна Миколаївна), код за ЄДРПОУ 44478969, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки (02.03) для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку  по вул.Гончарській, 10 в м.Броди,  відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,  за погодженням з постійною депутатською комісією  з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  міська  рада, -

              


 

В И Р І Ш У Є :

 

1. Надати дозвіл ОСББ «Стріха»  на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 0,4250га з цільовим призначенням (02.03) для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, що знаходиться за адресою: місто Броди, вул.Гончарська,10.

2. Зобов’язати ОСББ «Стріха» в особі голови Ковалюк У.М. замовити розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки,  вказаної в п. 1 цього рішення.

      3. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою, після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.

    4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.).

 


 



 Міський голова                                          Анатолій БЕЛЕЙ