ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

05.01.2018

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 18
Про продовження договорів оренди земельних ділянок для будівництва та обслуговування торгових павільйонів на майдані Свободи в м. Броди

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХXV СЕСІЯ VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
                                                                                               від 23.01. 2018 р.                            м. Броди                                                № Проект                                                                                                                            
 
 
Про продовження договорів  оренди
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування торгових павільйонів
на майдані Свободи в м. Броди
  
    Розглянувши заяви підприємців міста Броди Воротило Ігора Володимировича, прож. м Броди, вул. Сонячна, 4 та Онищука Ігора Романовича, прож. м. Броди, вул. Шашкевича, 29 про продовження терміну оренди земельних ділянок  під тимчасовими торговими павільйонами на майдані Свободи,  керуючись   Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада -

 
ВИРІШИЛА  :
 
1. Продовжити термін дії договорів оренди землі на майдані Свободи в   місті Броди на 1 рік ;- № 39 від 30.12.2003р.  підпр. Воротило Ігору Володимировичу для обслуговування  торгового павільйону площею 48,00 кв.м.
- № 107 від 28.09.2002р.  підпр. Онищуку Ігору Романовичу   для обслуговування  торгового павільйону площею 30,0кв.м. на  вул. Просвіти.

2. Встановити орендну плату в розмірі 5 (п’яти) ставок у відсотковому відношенні від нормативної грошової оцінки земель м. Броди.
3. Зобов’язати підприємців в місячний термін укласти з Бродівською міською радою додаткову угоду про продовження терміну оренди земельної ділянки та здійснити її державну реєстрацію та з КП «Броди» угоду про вивезення твердих побутових відходів.
4. Направити це рішення в  у Бродівське відділення Буської ОДПІ  для контролю за  своєчасним поступленням орендної плати до бюджету.
5. Спеціалісту-землевпоряднику Бродівської міської ради Л. Шелест внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
6. Бухгалтерії міської ради  вести контроль за сплатою орендної плати.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я.).

 

                    Міський голова                                                Анатолій Белей