ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

30

Дата реєстрації:

23.06.2023

Проголосовано:

23.06.2023 14:57:40

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    5
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 30

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я








 


_______________                               Броди                                № ____________

 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документацій із землеустрою

щодо інвентаризації земельної

ділянки комунальної власності

 

Розглянувши клопотання релігійної громади Української автокефальної православної церкви Святого Апостола Євангелиста Івана Богуслова в селі Клекотів Львівської області про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій,  керуючись ст.12,120,83,184 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону  України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтями 26, 35, 57 Закону України “Про землеустрій” , Постановою Кабінету Міністрів України від 05 червня 2019 року №476 “Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України” (зі змінами), за погодженням з постійною комісією міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  міська рада,-

 

В И Р І Ш У Є :




  1. Надати дозвіл релігійній громаді Української автокефальної православної церкви Святого Апостола Євангелиста Івана Богуслова в селі Клекотів Львівської області на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності, орієнтовною площею 0,60 га,  для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій  (категорія земель - землі житлової та громадської забудови), яка розташована на території с. Клекотів Золочівського району Львівської області.


2. Релігійній громаді Української автокефальної православної церкви Святого Апостола Євангелиста Івана Богуслова в селі Клекотів Львівської області здійснити заходи щодо розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності зазначеної в п.1 даного рішення.

3. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою, після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).    

  


 

Міський голова                                                              Анатолій БЕЛЕЙ