ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

28

Дата реєстрації:

23.06.2023

Проголосовано:

23.06.2023 14:54:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    5
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 28

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я








 


_______________                               Броди                                № ____________

 

 

Про надання дозволу на виготовлення

проектів землеустрою щодо відведення

земельних ділянок

                 


Керуючись статтями 12, 116, 122, 123 Земельного кодексу України, статтями 19, 50  «Про землеустрій», розглянувши клопотання директора  ПП «Галкомсервіс» - представника ТОВ «Юкрейн Тауер Компані», заяву ТзОВ “Бродівська управляюча компанія”,  гр.Кіся Богдана Васильовича, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки, Витяги з реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодження з постійною депутатською комісією міської ради з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська  рада,-

 

В И Р І Ш У Є :

 

  1. Надати ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з земель комунальної власності на території м. Броди, Золочівського району, Львівської області орієнтовною площею 0,1600 га, (13.01) для розміщення  та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій.

  2. Надати дозвіл ТзОВ «Бродівській управляючій компанії»  на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2000га, з цільовим призначенням (02.03) для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, що знаходиться за адресою: місто Броди, вул. І.Франка,100А.

  3. Надати Кісю Богдану Васильовичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом її поділу (кадастровий номер 4620383200:08:010:0001) в оренду з земель комунальної власності за межами населених пунктів Бродівської міської ради Львівської області на території Лешнівського старостинського округу орієнтовною площею 4,0000 га, для сінокосіння і випасання худоби (код згідно КВЦПЗ-01.08) .

  4. Надати дозвіл Виконавчому комітету Бродівської міської ради Львівської області на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 4620385300:01:001:0071, площею 2,0526 га, з цільовим призначенням (01.03) для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту на території Бродівської міської ради Львівської області.

  5. Замовити розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  вказаних в п. 1 - п.4  цього рішення.

  6. Розроблені і погоджені у встановленому законодавством порядку документації із землеустрою, після внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.

  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток.  (Казмірчук О. Я.)


 



 Міський голова                                          Анатолій БЕЛЕЙ