ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

49

Дата реєстрації:

11.05.2023

Проголосовано:

16.05.2023 15:03:43

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 49

Текст:

 
БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХXІІ СЕСІЇ   VIII СКЛИКАННЯ

 

від ___________ 2023 р.                       м. Броди                                                    №

 

Про припинення права оренди земельної

ділянки та дії договору оренди землі

 

          Розглянувши клопотання ПрАТ «ВФ Україна» про припинення договору оренди земельної ділянки від 10 грудня 2003 року, який був укладений між Бродівською районною державною адміністрацією у Львівській області та Українсько-Германсько-Голандсько-Датським спільним підприємством «Український мобільний зв'язок» в Україні», керуючись статтями 12, 93, 124, 125, 141, пунктом 24 Розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України, Закону України «Про оренду землі», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  міська рада

 
ВИРІШИЛА :

 

1. Припинити право оренди земельної ділянки та дію договору оренди,  який був укладений між Бродівською районною державною адміністрацією у Львівській області та Українсько-Германсько-Голандсько-Датським спільним підприємством «Український мобільний зв'язок» в Україні» шляхом його розірвання за взаємною згодою на земельну ділянку площею 0,25 га , надану  для встановлення та обслуговування базової ретрансляційної станції мобільного зв’язку, яка розташована за межами населеного пункту на території Бродівської міської територіальної громади. Договір оренди землі зареєстрований в Державному реєстрі 10.12.2003 року за № 1992.

2. Доручити міському голові  Белею А.А. підписати з керівником ПрАТ «ВФ Україна» додаткову угоду про припинення права оренди земельної ділянки.

3. Зобов’язати ПрАТ «ВФ Україна» зареєструвати припинення права оренди на земельну ділянку відповідно до норм чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.).     

 

 

 
Міський голова                                           Анатолій БЕЛЕЙ