ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

42

Дата реєстрації:

11.05.2023

Проголосовано:

16.05.2023 14:53:03

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 42

Текст:

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

 ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


     Р І Ш Е Н Н Я



ХХXII СЕСІЇ   VІІІ СКЛИКАННЯ




від  ___.05.2023р.                               м. Броди                                           № ПР

 

Про надання дозволу на виготовлення

проектів землеустрою щодо відведення

земельних ділянок

     Керуючись статтями 12,116,186 Земельного кодексу України, статтями 19, 50  «Про землеустрій», розглянувши клопотання Сидорчука Юрія Богдановича, як власника об’єкту нерухомого майна, розміщеного за адресою: Львівська область Золочівський район с. Берлин вул..Новоставці,115, Реєстраційне посвідчення на об’єкти нерухомого майна від 18.09.2001,  заяву ТзОВ «Індустріальний Бізнес-Парк» в особі директора Турянської О. Б., Свідоцтва про право власності на нерухоме майно від 18.04.2013, заяву Демчука Романа Михайловича, як власника об’єкту нерухомого майна, розміщеного за межами населеного пункту на території Бродівської міської ради  урочище , Реєстраційне посвідчення на об’єкти нерухомого майна від 18.09.2001відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозиції відділу з питань земельних відносин виконавчого комітету Бродівської міської ради, за погодження з постійною депутатською комісією міської ради з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська  рада,-



В И Р І Ш И Л А :





1. Надати дозвіл ТзОВ «Індустріальний Бізнес-Парк» на розроблення:

1.1. - проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в  оренду, орієнтовною площею 0,9000га, з цільовим призначенням (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул. Костюшка, 1-А м.Броди Золочівського райну Львівської області;

1.2. - проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в  оренду, орієнтовною площею 0,2900га, з цільовим призначенням (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул.Костюшка,2 м. Броди Золочівського району Львівської області.

2. Надати дозвіл Сидорчуку Юрію Богдановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 0,30 га, з цільовим призначенням (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул.Новоставці,115 с. Берлин Золочівського району Львівської області.

3. Надати дозвіл Демчука Роману Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 2,5  га, з цільовим призначенням (01.13) для для іншого сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту на території Бродівської міської ради Львівської області.

4. Надати дозвіл Виконавчому комітету Бродівської міської ради Львівської області на розроблення:

4.1. - проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 4620385800:15:004:0017, площею 24.8494 га, з цільовим призначенням (01.03) для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту на території Бродівської міської ради Львівської області;

4.2. - проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 4620385300:01:001:0068, площею 3,4758 га, з цільовим призначенням (01.03) для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту на території Бродівської міської ради Львівської області.

5. Замовити розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  вказаних в п. 1 - п.4  цього рішення.

6. Розроблені і погоджені у встановленому законодавством порядку документації із землеустрою, після внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток.  (Казмірчук О. Я.)

 



 Міський голова                  Анатолій БЕЛЕЙ