ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

21.12.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки ТзОВ «Сількомунгосп» для надання в постійне користування.




БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХV СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від  21. 12. 2017року                     м. Броди                              № ПРОЕКТ
 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації щодо
встановлення меж земельної ділянки
ТзОВ «Сількомунгосп» для надання
в постійне користування.
            Розглянувши лист Товариства з обмеженою відповідальністю «Сількомунгосп», юридична адреса – м Броди, вул. І Франка, 11   про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки для розміщення і експлуатації основних та допоміжних приміщень, Державний Акт на право постійного користування землею Серії І-ЛВ від 10.12.1996року  керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Земельним кодексом України»,  міська рада- 
                                       
                                               В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Надати дозвіл   на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка знаходяться в постійному користуванні ТзОВ «Сіль комунгосп», для обслуговування основних та допоміжних  приміщень   на території міста Броди по вул. І Франка, 11  орієнтовною площею 0,7000га з метою надання в постійне користування.
  1. Розроблену та погоджену технічну документацію із землеустрою        подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  ,  регулювання земельних відносин  та містобудівної діяльності                            ( Казмірчук О. Я.) .
 
 
 
Міський голова                                                      Анатолій Белей