ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

7

Дата реєстрації:

19.04.2023

Проголосовано:

19.04.2023 16:13:58

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    5
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 7

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХХXI  сесія VIІІ  скликання

        _.04.2023р.                                   м. Броди                                       № ПР

 

Про надання дозволу на проведення

експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення

 

Розглянувши заяву Желізняк Юлії Романівни, власниці нерухомого майна розміщеного на земельній ділянці по вул.Стуса Василя, 16 м.Броди Золочівського району Львівської області, про дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення з метою викупу,  керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статтями 12,128,201 Земельного кодексу України, статтею 13 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада -


 

ВИРІШИЛА :



  1. Надати громадянці Желізняк Юлії Романівні дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки розташованої по вул.Стуса Василя, 16 м.Броди Золочівського району Львівської області, площею 0,0130га (кадастровий номер 4620310100:11:010:0021), для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

  2. Замовити в суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель відповідно до закону, експертну грошову оцінку земельної  ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

  3. Виготовлену у встановленому законодавством порядку документацію з експертної грошової оцінки земельної ділянки подати на розгляд та затвердження до Бродівської міської ради.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я.) .


 

Міський голова                                                                  Анатолій БЕЛЕЙ