ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

03.04.2023

Проголосовано:

04.04.2023 11:47:30

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

 ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

____ СЕСІЇ  VІІІ СКЛИКАННЯ

 

від _______. 2023 року                            м. Броди                                    № ПР

 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення земельної ділянки комунальної власності

в м. Броди по вул. Городовій,2

 

Розглянувши заяву гр. Бобика Василя Григоровича, який проживає по вул. Бродівській,6 с.Опарипси Дубенського району Рівненської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на цільове призначення для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, Витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно від 17.12.2004р., керуючись статтями 12, 20 Земельного кодексу України, статтями 26, 33, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтею 50 Закону України “Про землеустрій” за погодженням з постійною комісією міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  міська рада
в и р і ш и л а:



  1. Надати дозвіл гр.Бобику Василю Григоровичу, який проживає по вул.Бродівській,6 с.Опарипси Дубенського району Рівненської області, на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (кадастровий номер 4620310100:06:002:0014), площею 0,0832 га , що розташована по вул.Городовій,2 м.Броди Золочівського району Рівненської області, на цільове призначення для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

  2. Фінансування виконання робіт з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, вказаної в п.1 цього рішення, проводити за рахунок коштів орендаря земельної ділянки.

  3. Розроблений та погоджений в установлений законодавством порядку проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки подати на розгляд та затвердження Бродівської міської ради.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва архітектури, охорони пам’яток (Олег КАЗМІРЧУК).


 

          Міський голова                                                            Анатолій БЕЛЕЙ