ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

79

Дата реєстрації:

27.02.2023

Проголосовано:

21.03.2023 13:57:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 79

Текст:



 

 

                                
БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХХIX-СЕСІЇ   VIІІ СКЛИКАННЯ

 

від ________________2023 р.                   м. Броди                              № ПР

          

Про внесення змін до детального плану

території земельної ділянки для будівництва

та обслуговування багатоквартирного

житлового будинку з вбудованими торговими

приміщеннями в м.Броди по вул.Юридика,28

 

 Розглянувши заяву гр. Пильної С.І. про внесення змін до «Детального плану території власної земельної ділянки по вул. Юридика, 28 в м. Броди для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими торговими приміщеннями»,  керуючись Земельним кодексом України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10, 16, 19, 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 року № 926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» та враховуючи пропозиції постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  міська рада-

 
ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Виконавчому комітету Бродівської міської ради Львівської області на внесення змін до «Детального плану території власної земельної ділянки по вул. Юридика, 28 в м. Броди для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими торговими приміщеннями».

2. Визначити Виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області замовником розробки внесення змін до даного детального плану території.

3. Фінансування робіт з розроблення внесення змін до детального плану території здійснити за рахунок власних коштів заявника – гр. Пильної С.І.

4. Відділу містобудування, архітектури та земельних ресурсів виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області спільно з гр. Пильною С.І. забезпечити :

4.1. Укладення трьохстороннього договору на розроблення внесення змін до детального плану території, вказаного в пункті 1 цього рішення, підготовку та надання вихідних даних на розробку детального плану території та розгляд проектних матеріалів у порядку визначеному чинним законодавством України.

4.2. Оприлюднення та загальну доступність матеріалів детального плану території відповідно до вимог чинного законодавства.

4.3. Організацію проведення громадських слухань щодо врахувань громадських інтересів.

4.4. Подання детального плану території на розгляд та затвердження до Бродівської міської ради Львівської області в установленому законом порядку.

5 Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).

 



     Міський голова                                                     Анатолій  БЕЛЕЙ