ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

63

Дата реєстрації:

27.02.2023

Проголосовано:

21.03.2023 13:26:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 63

Текст:



 

 

 
БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

XXIX-СЕСІЇ   VIII СКЛИКАННЯ

 

__.02.2023 р.                         м. Броди                                                  № ПР

 

Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

в оренду для розміщення та експлуатації  обєктів 

і споруд телекомунікацій за межами с. Монастирок

 

Розглянувши клопотання Приватного підприємства «Галкомсервіс», уповноваженого діяти від імені ТзОВ «Юкрейн Тауер Компані», юридична адреса - м Київ, вул Дегтярівська, 53, податковий номер - 44281999 , про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в  оренду за межами с. Монастирок для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій, Технічну документацію із землеустрою щодо відведення земельної ділянки, Витяг з ДЗК від 26.12.2022року, керуючись Земельним Кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування  в  Україні», «Про землеустрій», та «Про оренду землі»,  за погодженням з комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада, -


 

ВИРІШИЛА :

1. Затвердити проект  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій (код ЦВЦПЗ-13.01.) ТзОВ «ЮКРЕЙН ТАУЕР КОМПАНІ» площею 0,1600га за межами населених пунктів с.Монастирок Золочівського району Львівської області.

2. Передати в оренду ТзОВ «ЮКРЕЙН ТАУЕР КОМПАНІ» земельну ділянку площею 0,1600га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій (код ЦВЦПЗ-13.01.) за межами с.Монастирок на території Бродівської міської ради Львівської області (кадастровий номер 4620386600:11:002:0008) терміном на _____ років.

3. Зобов’язати ТзОВ «ЮКРЕЙН ТАУЕР КОМПАНІ» в місячний  термін укласти договір  оренди земельної ділянки, вказаної в п.2 цього рішення  та провести його державну реєстрацію в  установленому законодавством порядку.

4. Надати дозвіл ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1600 га з кадастровим номером 4620386600:11:002:0008, із цільовим призначенням 13.01  – для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій (для обслуговування базової станції мобільного зв’язку), яка розташована за межами населеного пункту на території Бродівської міської ради Львівської області.

5. Розроблену та погоджену в установленому порядку технічну документацію з нормативної оцінки земельної ділянки, зазначеної в п.4 даного рішення подати на розгляд  та затвердження сесії міської ради до 30 червня 2023 року.

6. Направити це рішення в Бродівську державну податкову інспекцію ГУ ДПС у Львівській області для контролю за сплатою орендної плати.

7. Відділу бухгалтерського обліку та звітності вести контроль за сплатою орендної плати.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  комісію з питань, земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток.

 

 
Міський голова                                                     Анатолій БЕЛЕЙ