ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

62

Дата реєстрації:

27.02.2023

Проголосовано:

21.03.2023 13:23:50

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 62

Текст:



 

 

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА

 ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

XXIX-СЕСІЇ   VIII СКЛИКАННЯ

 

__. 02.2023 р.                          м. Броди                                      № Проект

 

Про затвердження технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості

ТзОВ «Бродівський агротехсервіс»

на території м. Броди, вул. І.Богуна, 1

 

          Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Товариства з обмеженою відповідальністю «Бродівський агротехсервіс», юридична адреса – м.Броди, вул.І. Богуна, 1, код ЄДРПОУ -03752717, яка перебуває в постійному користуванні товариства для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, Витяг з ДЗК про земельну ділянку від 26.12.2022року, відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 79-1, 186 Земельного кодексу України, статті 21 Закону України «Про державний земельний кадастр» міська рада –

 
ВИРІШИЛА :

 

          1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  площею 5,6811га, кадастровий номер земельної ділянки 4620310100:03:004:0009, КВЦПЗ-11.02, цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  в  м. Броди, вул. І.Богуна, 5.

2. Зобов’язати Товариство з обмеженою відповідальністю «Бродівський агротехсервіс» здійснити державну реєстрацію права постійного користування на земельну ділянку, вказану в п.1 цього рішення.

          3. Направити це рішення в Бродівську державну податкову інспекцію   ГУ ДПС у Львівській області для контролю за сплатою земельного податку.   

          4. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток.

 

 
Міський голова                                           Анатолій БЕЛЕЙ