ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

21.11.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 40
Про надання дозволу на розроблення детального плану території в м. Броди по вул. Шевченка, 5Б.


 

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХІІІ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 22.11.2017року                         м. Броди                      № ПРОЕКТ

Про надання дозволу на розроблення
детального плану території   в м. Броди
по вул. Шевченка, 5Б.
 
Розглянувши заяву голови Спілки пасічників у Бродівському районі А.В. Карука про дозвіл на виготовлення правовстановлюючих документів на право користування землею, витяг про реєстрацію права власності на нежитлове приміщення в місті Броди по вул. Шевченка, 5Б від 31.10.2017 року , керуючись Земельним кодексом України , законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада,-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1.  Надати дозвіл на замовлення в проектній ліцензованій організації розроблення детального плану території земельної ділянки  в м. Броди по вул. Шевченка, 5Б для будівництва та обслуговування викупленого нежитлового приміщення. Площу земельної ділянки уточнити детальним планом території.
  2. Фінансування робіт по розробленню детального плану території земельної ділянки, яка знаходиться в м Броди по вул. Шевченка, 5Б здійснювати за рахунок  коштів заявника- Спілки пасічників у Бродовському районі.
  3. Після проведення громадського обговорення розробленого детального плану території, представити його на затвердження у Бродівську міську раду.
  4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я.).

 
 

Міський голова                                                    Анатолій Белей