ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

21.11.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 39
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки РГЦ з гідрометеорології для надання в постійне користування.



 
БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХІІІ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від  22. 11. 2017 року                     м. Броди                              № ПРОЕКТ
 

Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації щодо
встановлення меж земельної ділянки
РГЦ з гідрометеорології
 для надання в постійне користування.

            Розглянувши лист Львівського регіонального центру з гідрометеорології,  юридична адреса м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 58А,   щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки для розміщення і експлуатації основних та допоміжних будівель і споруд, Державний Акт на право постійного користування землею Серії ЛВ-27 № 17 від 16.11.1994 року  керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Земельним кодексом України»,  міська рада- 
                                       

       В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Надати дозвіл   на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться в постійному користуванні Львівського регіонального центру з гідрометеорології, для обслуговування основних та допоміжних  приміщень   на території міста Броди по   вул. Бузовій, 25  площею 0,7700га з метою надання в постійне користування.
  2. Розроблену та погоджену технічну документацію із землеустрою  подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  ,  регулювання земельних відносин  та містобудівної діяльності   ( Казмірчук О. Я.) .

 
 
 
Міський голова                                                      Анатолій Белей